NB I: hosszabbítanának a meglepetéscsapat trénerével

Vágólapra másolva!
2015.03.28. 09:47
A tárgyalások megkezdődtek. Csertői Aurél szerződése hamarosan lejár, a paksi labdarúgócsapat vezetősége azonban napokon belül hosszabbíthat a vezetőedzővel.

A Paksi FC az előző szezonban a bennmaradásért küzdött, míg a jelenlegi idényben elhagyta a klubot az eddigi főszponzor, az Atomerőmű. Ennek dacára huszonegy forduló elteltével – némileg talán meglepetésre – a jónak mondható hatodik helyen áll a csapat, és noha becsúszott néhány nem várt vereség (legutóbb a Haladástól kapott ki 2–1-re hazai pályán), az elöljárók elégedettek a 49 esztendős tréner, Csertői Aurél munkájával. A zöld-fehéreknél nem cáfolják a híreket, Haraszti Zsolt ügyvezető a Nemzeti Sportnak megerősítette: „Tárgyalunk a szakmai stábbal.”

A vezető nem véletlenül fogalmazott így, úgy tudni, Haraszti Zsolt nem csupán Csertői Aurélt marasztalná, „csomagban” tartaná meg a szakmai stábot, így Tököli Attila másodedző és Csernyánszki Norbert kapusedző is hosszabb távon rendezkedhet be a városban. A klub egyelőre azért nem verte nagydobra a történéseket, mert a két segítővel csak most kezdődtek a megbeszélések, beletelik néhány napba, amíg minden apró részletben megegyeznek egymással.

A paksiak jövő szombaton Diósgyőrben lépnek pályára, nem elképzelhetetlen, hogy az edző és segítői addigra új szerződéssel a zsebükben ülhetnek le a kispadra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik