NB I: holnap küldik Magyarországra a szabadon vihető spanyolok listáját

Vágólapra másolva!
2012.01.31. 15:30
Címkék
Korábban már beszámoltunk arról, hogy José Luque és Francisco Gallardo után télen újabb spanyol játékosok érkezhetnek Magyarországra. A futballistákat hazánkba közvetítő menedzser, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, holnap kapja meg a spanyol irodától azoknak a játékosoknak a listáját, akiknek Magyarországon csapatot kereshet.

José Luque és Francisco Gallardo a spanyol U1st Sports ügynökségen keresztül, Paunoch Péter menedzser közreműködésével szerződött a DVTK-hoz. Ugyanezen a vonalon hamarosan újabb spanyol futballisták érkezhetnek az NB I-be.

„Miután ma lezárul a nemzetközi átigazolási időszak, holnap megkapom az irodától azoknak a játékosoknak a listáját, akik még szabadon igazolhatók. Ezt követően egyeztetek magyar klubokkal, és akár már ezen a héten érkezhetnek Magyarországra spanyol labdarúgók″ – nyilatkozta kérdésünkre Paunoch Péter.

A játékosügynök korábban az NSO-nak elmondta, a Diósgyőr mellett a Pécsi MFC jelezte nála, hogy szívesen foglalkoztatna spanyol játékosokat, így elsősorban ezek a csapatok jöhetnek számításba.

Persze, felvetődhet a kérdés, hogy miért csak ez a két együttes. Nos, ennek egyik oka, hogy nem mindegyik klub hajlandó akkora összeget áldozni a játékosok fizetésére, mint amennyibe egy spanyol labdarúgó kerülhet, másrészt többnyire 30 év feletti, csapat nélküli játékosokról van szó, akik nem mindegyik klub hosszú távú elképzeléseibe férnek bele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik