NB I: hazatérés előtt - Szabics Imre újra a Ferencvárosban?

Vágólapra másolva!
2012.06.03. 10:11
null
Szabics Imre visszatérhet a Ferencvárosba (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
A Nemzeti Sport információi szerint hazatérhet a Sturm Grazban légióskodó Szabics Imre, és újra magára húzhatja a Ferencváros szerelését. Értesüléseink szerint a zöld-fehérek emellett megegyeztek Böde Dániel és Alekszandar Alempijevics átigazolásáról is.

Szabics Imre tizenhárom éve állt légiósnak, de könnyen megeshet, hogy a nyáron hazatér. A Nemzeti Sport információja szerint újra magára öltheti a Ferencváros szerelését.

„Csak akkor érdemes hazajönnöm, ha mentálisan és fizikailag is olyan állapotban vagyok, amellyel az engem esetleg szerződtető csapat hasznára lehetek. Itthon levezetni nem áll szándékomban, nem szeretném a nimbuszomat lerombolni – mondta a cseh meccs előtt lapunknak Szabics, aki a hazatérésére célzó kérdést sejtelmesen kommentálta. – Meglátjuk, mit hoz a jövő…”

A jelenleg a válogatottal az írek ellen készülő támadó nem éppen a legjobb szezonját futotta a Sturmmal, amelynél távozott az elnök, a vezetőség és az edző is, a csapat pedig végül az ötödik helyen végzett. Szabicsot még két évig köti szerződés a graziakhoz, így kérdés, hogy a Fradi milyen feltételek mellett tudná megszerezni.

Emellett úgy tudjuk, megszületett az egyezség Böde Dániel és Alekszandar Alempijevics megszerzéséről is. Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a közelmúltban már elárulta, nem állnak messze a szerződtetésüktől. A korábbi hírek alapján Bödéért 200 ezer eurót fizethet a Fradi a Paksnak, míg Alempijevics szabadon igazolható, miután nem hosszabbított a Kecskeméttel.

Szabics Imre a válogatott sajtófélóráján nem kommentálta esetleges klubcseréjét, annyit mondott: személyesen még nem tárgyalt a zöld-fehérekkel.

FERENCVÁROS: JÖTTEK-MENTEK
Érkezők: Bölcsföldi Viktor (Szigetszentmiklósi TK – lejár a kölcsönszerződése), Lannert Bence (Szigetszentmiklósi TK –lejár a kölcsönszerződése), Mester Tamás (Budaörs), Orosz Márk (Szeged 2011)
Távozik/távozhat: Liban Abdi (szomáliai-norvég, ?), Balog Zoltán (?), Junior (?), Kulcsár Dávid (?), Lisztes Krisztián (?), Maróti Béla (?), Héctor Morales (argentin, Estudiantes – Argentína, lejár a kölcsönszerződése), Oláh Lóránt (Kaposvár – lejár a kölcsönszerződése), Pölöskey Péter (?), Marko Ranilovic (szlovén, ?), Rósa Dénes (?), Marko Simic (horvát, ?), Végh Zoltán (visszavonul), Zsivóczky Norbert (?)
Kiszemeltek: Alekszandar Alempijevics (szerb, Kecskeméti TE), Böde Dániel (Paks), Vladan Csukics (szerb, Kecskeméti TE), Gosztonyi András (Videoton), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa), Adrian Markus (romániai, FC Bihor Oradea – Románia), Menyhárt Attila (REAC), Borja Pérez (spanyol, Alcorcón – Spanyolország), Szakály Dénes (Videoton), Szabics Imre (Sturm Graz)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik