Újpest–FTC: Ha nyertünk volna, ez lenne a világ legjobb pályája – Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.05. 09:34
A Ferencváros Gera Zoltán góljával győzte le az Újpestet a labdarúgó NB I 22. fordulójában a felújított Szusza Ferenc Stadionban. Mint beszámoltunk róla, a találkozó után a zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll libalegelőnek titulálta a pálya talaját, az NSO Tv kamerája előtt pedig Lovrencsics Gergő szintén a gyepet bírálta. A hazaiak trénere, Nebojsa Vignjevics szerint csapatának nem a pálya minősége miatt akadtak problémái....

„Valószínűleg jobb lett volna a találkozó színvonala, ha nem ilyen minőségű a pálya” – mondta a derbi utáni sajtótájékoztatón az újpestiek vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics.„Valószínűleg jobb lett volna a találkozó színvonala, ha nem ilyen minőségű a pálya” – mondta a derbi utáni sajtótájékoztatón az újpestiek vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics.

„Ha mi nyertünk volna, akkor ez lenne a világ legjobb pályája. Nem láttam azt, hogy túl sok problémánk adódott volna a pálya minősége miatt, hogy esetleg lövés vagy akció emiatt nem fejeződött volna be. Tudtuk előre, hogy ilyen a talaj, számunkra ez nem volt újdonság. Összességében nem ezen ment el a találkozó. Sajnálom, hogy nem mondhatom azt: a pálya minősége miatt nem sikerült egyenlítenünk vagy nyernünk. Szeretném ezt mondani, de sajnos nem ez volt ma a helyzet.”

Thomas Doll és Nebojsa Vignjevics sajtótájékoztatója vágatlanul

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik