NB I: „Fehérvári elit kommandó a diósgyőri Pál utcai fiúk ellen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.17. 20:46
A DVTK meglepetésre 2–1-re legyőzte idegenben a Videotont, a labdarúgó NB I 1. fordulójában. A két vezetőedző az M4 Sportnak értékelt.

„Jár a dicséret a Diósgyőrnek, mert jól futballozott – jelentette ki Henning Berg, a Videoton vezetőedzője. – Emellett nem tudtunk felnőni saját magunkhoz, nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, mint csütörtökön a Csukaricski ellen. Ez a két tényező eredményezte azt, hogy ma nem szereztünk pontot.”Henning Berg, a Videoton vezetőedzője. – Emellett nem tudtunk felnőni saját magunkhoz, nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, mint csütörtökön a Csukaricski ellen. Ez a két tényező eredményezte azt, hogy ma nem szereztünk pontot.”

„Előzetesen nem sok esélyt adtak nekünk – mondta Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője. – Olyan volt, mintha a fehérvári elit kommandó a diósgyőri Pál utcai fiúk ellen lépett volna pályára. Ám a Pál utcai fiúk ma kitették a szívüket. Ezzel együtt sokat kell még dolgoznunk, de a fegyelemmel és az akarattal elégedett vagyok. A tudásunkat egyelőre nem lehet összehasonlítani a Videotonéval, ám csapatként remekül tettük a dolgunkat. Ha továbbra is így lesz, akkor még sok sikerben lehet részünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik