NB I: ezer nézőt nem talál a megyei lap a hétvégi Honvéd-meccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.29. 19:30
A Budapest Honvéd–Diósgyőri VTK (2–1) mérkőzésen a rendező klub 2012 főben jelölte meg a hivatalos nézőszámot. A boon.hu regionális honlapnak sajátos, egyben zseniális ötlete támadt – a második félidőben készített képeken egyesével megszámolták a szurkolókat. És keresnek ezer embert...

A boon.hu munkatársai 961 nézőt számoltak meg. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy az összes néző nem biztos, hogy egyszerre a lelátón foglalt helyet, néhányan lehettek éppen a büfében, az illemhelyen, esetleg akadtak olyanok, akiknek nem tetszett a meccs, s korábban hazaindultak… – no de több mint ezren nem voltak rajta a képeken? (Tüzetesebben megvizsgálva a fotókat „találhat” még néhány szurkolót az olvasó, az E-szektornál például legalább két néző nincs világító pöttyel megjelölve, de még így is csak 963-nál tartanánk…)

A Nemzeti Sport vasárnapi számában tudósítónk 1200 főre becsülte a szurkolók számát. Mi a rendező klub, a Honvéd hivatalos adatait használtuk fel (a kispestiek a honlapjukon még a tudósítás alcímének is azt adták, hogy „Vernes és Kamber góljával 2012 néző előtt győztünk 2–1-re”), amikor a fordulók utáni „nézőszámos cikkünkben” összegeztük a legutóbbi játéknap mérkőzéseinek látogatottságát.

A KÉPRE KATTINTVA, AZ EREDETI CIKKBEN AZ ÖSSZES KÉPET MEGTEKINTHETI! (Fotó: boon.hu)
A KÉPRE KATTINTVA, AZ EREDETI CIKKBEN AZ ÖSSZES KÉPET MEGTEKINTHETI! (Fotó: boon.hu)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik