NB I: Érezhető volt, hogy ez egy gazdag csapat - Tóth Bálint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.28. 16:32
Egygólos (2–1) győzelmet aratott a Videoton labdarúgócsapata Pápán a Lombard vendégeként az NB I 9. fordulójában. Tóth Bálint a vereséget szenvedő hazaiak szakvezetője keserű szavakkal értékelte a látottakat, a fehérvári tréner, José Gomes pedig azt emelte ki, hogy a korai két góljuk ellenére sem volt könnyű megszerezni a győzelmet.  

 

„Ekkora fórt nem lehet adni egy ilyen erős csapatnak – nyilatkozta a lefújást követően Tóth Bálint, a Lombard szakvezetője a Duna Tv-nek. – Egy kicsit azért érezhető volt, hogy ez egy gazdag csapat, mi meg a szegény kisvárosi csapatka vagyunk, mert olyan előnyöket kaptak, amit sokan nem vesznek észre, de aki azért futballozott valamikor, az érzékeli ezt kint az oldalvonal mentén.”

„Azért ez nem volt könnyű mérkőzés, bár kívülről talán úgy tűnhetett – mondta José Gomes, a Videoton vezetőedzője. – Az elején sikerült előnyhöz jutnunk, aztán sikerült még egy gólt szereznünk, végül győztünk is, de ez nagyon jó eredmény a mi szempontunkból, hiszen csak ezen a mérkőzésen több pontot szereztünk a Pápa ellen, mint a Videoton az előző kiírásban otthon és idegenben összesen a Lombard ellen. Nem tudjuk, hogy a hazaiak gólját lesállás előzte-e meg, de immár lényegtelen is. Ezt követően gyakorlatilag más lett a mérkőzés, úgy tűnt, hogy könnyű és jó ezen a talajon játszani, ám kicsit göröngyös volt, és össze vissza pattogott a labda, így ezen játszani nem volt egyszerű. De megszereztük a három pontot, és most ez a legfontosabb.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik