NB I: Eppel és Lanzafame? A Honvéd játékosai lehetnek, meglátjuk... – Bódog

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2020.07.30. 06:46
Harmadik nyári felkészülési mérkőzésén a – hétvégén induló másodosztályú bajnokságra készülő – BFC Siófoktól szenvedett 3–0-s vereséget a Budapest Honvéd. A találkozó után Bódog Tamás vezetőedzővel beszélgetett az NSO Tv stábja, szóba került Eppel Márton és Davide Lanzafame jövője is. Az egyik új igazolást, Tóth-Gábor Kristófot is megszólaltattuk, aki elárulta, hogy a Vasas is megkereste.

Bódog Tamás,a Honvéd vezetőedzője azzal kezdte: kikapni még egy edzőmérkőzésen is rossz.

„A három-nullás vereség tényleg súlyosnak tűnik, az is. Fáradtak voltunk, de nem lehet arra fogni. Nekem is ismerkednem kell a játékosokkal, leszűröm én is a következtetéseket. Azért azt lehet látni, ki bírja jobban a fáradtságot, ki nem. Gratulálunk a Siófoknak, sok sikert a bajnoksághoz.”

A szakember videónkban Eppel Márton és Davide Lanzafame jövőjéről is beszélt, illetve tréfásan megjegyezte: reméli, elkerülik a Siófokot az Európa-liga selejtezőjében.

A kispestiek egyik új igazolása, Tóth-Gábor Kristóf megtalálta eddig a számításait a klubnál.

„Nagyon jól érzem magam, jó a csapat, jól összeálltunk, rendben van a szakmai stáb is. Készülünk a bajnokságra, és bízunk benne, hogy a következő meccsen sikeresebbek leszünk.”

Videónkban azt is elárulja, hogy egy másik fővárosi klub, a Vasas is kereste, de a Honvéd mellett döntött.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Bp. Honvéd–BFC Siófok (NB II) 0–3 (0–0)
Győr, ETO Park,zárt kapuk mögött, Vezette: Juhász B.
Bp. Honvéd: Nagy S. – Buna, Baráth (Szabó A., a szünetben), Kálnoki-Kis, Tamás K. (Uzoma, a szünetben) – Sani, Bocskay (Hidi, 79.), Cipf (Ugrai, 59.), Zsótér (Kamber, a szünetben) – Gale (Tóth-Gábor, 65.), Moutari. Vezetőedző:Bódog Tamás
Siófok: 1. félidő:Hutvágner – Kiss B., Jagodics, Horváth M., Deutsch B. – Kecskés T., Tajthy – Nikházi, Horváth P., Tömösvári – Elek B.2. félidő:Hutvágner (Kovács D., 69.) – Medgyesi, Hajnal G., György N., Lapos, Németh D., Balogh Benitó, Polényi, Erdély, László D., Lukács. Vezetőedző:Gál István
Gólszerző:Hajnal G. (48.), Balogh Benitó (81.), Németh D. (87.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik