NB I: ekkor játsszák újra a Vasas–Haladás mérkőzést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.27. 17:34
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága arról határozott, hogy október 17-én, kedden 18 órától játsszák újra a 10. fordulóban félbeszakadt Vasas–Haladás bajnokit.

Mint ismert, az eredetileg szeptember 23-ra kiírt találkozó mindössze 22 percig tartott, miután sötétségbe borult a Szusza Ferenc Stadion, Vad II István játékvezető pedig egy idő után úgy döntött, már nem is folytatják. Mint ismert, az eredetileg szeptember 23-ra kiírt találkozó mindössze 22 percig tartott, miután sötétségbe borult a Szusza Ferenc Stadion, Vad II István játékvezető pedig egy idő után úgy döntött, már nem is folytatják.

Az MLSZ három lehetőséget adott meg az újrajátszásra, a másnapot, e hét szerdát és az október 17-18-i keddet vagy szerdát. Az előbbi kettő nem felelt meg a Haladásnak, így utóbbiak közül került ki a végleges időpont, a versenybizottság határozata értelmében október 17., 18 óra.

Arról is döntés született, hogy az október 21-én 15.30 órára tervezett Videoton–Puskás Akadémia meccs helyszínét módosítják, a mérkőzést az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik meg.

Az október 28-án 15.30 órától sorra kerülő DVTK–Haladás bajnoki pályaválasztói jogát felcserélik, és az új helyszín a Soproni Városi Stadion.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik