HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.04.10 09:14 Frissítve: 2015.04.10 09:47

NB I: Egyszerűen nem érzem jól magam Újpesten - Kim Ojo

Nem lenne meglepő, ha Kim Ojo kihagyná a vasárnapi ferencvárosi derbit. A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest nigériai csatára azok után, hogy szerdán a Videoton elleni (0–1) Magyar Kupa-mérkőzésen a 68. percben csereként lépett pályára, csütörtökön kihagyta a csapat edzését.

 

A légiós ugyan kiment a Megyeri úti stadionba, ám végül nem a hátsó füves, hanem az emeleti irodák felé vette az irányt. Fáradtságra aligha panaszkodhatott, ám amíg a többiek edzőszerelésbe bújtak, ő rosszkedvűen kisétált az öltözőből. A 26 esztendős támadó meg sem állt Gyarmati Eszter ügyvezető szobájáig, ahol közölte, nem érzi jól magát Újpesten…

„Valóban így történt – ismerte el lapunknak Kim Ojo. – Nem szeretném túlragozni, egyszerűen nem érzem jól magam Újpesten. Többet erről egyelőre nem szeretnék mondani.”

A csatár nagy reményekkel érkezett Magyarországra, a belga Genk azzal a szándékkal adta kölcsön az NB I-be, hogy a kevesebb játéklehetőség után ismét formába lendüljön, gólokat szerezzen és visszanyerje az önbizalmát. Sokáig sérüléssel bajlódott, ám a gólokkal azóta is adós, az élvonalban egyszer sem talált még a kapuba, leszámítva egy kecskeméti összecsapást, amikor a saját hálójába juttatta a labdát.

Újpesten az utóbbi napokban nem Kim Ojo az egyetlen futballista, akivel gondok adódtak: nem olyan régen Dusan Vasziljevicset tették ki a keretből fegyelmezési céllal.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.

2019.02.18 21:18:24

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A Fradinak lőtt ollózós gólja megvillantotta az ismerős varázst.

2019.02.18 09:29:21

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Játékosszeretők, óbudai verőlegények és a sportág ősi hangszerének eredete Pluhár István öltözői dalgyűjteményében.