NB I: egy szektorban szurkolnak a fradisták és a vidisták

Vágólapra másolva!
2015.08.04. 17:00
A szombati (20.30, tv: Duna World) Videoton–Ferencváros NB I-es bajnokin egy szektorban szurkolnak a fehérvári és a fővárosi klub ultrái – derült ki a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook-oldalra felkerült felhívásból. 

„Mindkét szurkolótábor közösen kívánja felhívni a figyelmet a Ferencvárosnál és az egész hazai labdarúgásban kialakult abszurd lelátói helyzetre! A szurkolói megbeszéléseknek megfelelően a hazai és a vendégszurkolók egyazon stadionrészben, szektorban kívánják buzdítani saját csapatukat, bebizonyítva, hogy feleslegesek, messzemenően eltúlzottak, aránytalanok és súlyosan diszkriminatívak azok az intézkedések, amelyekbe a csapatukért szurkolni kívánókat belekényszerítik” – indokolják döntésüket a szervezett szurkolói csoportok.indokolják döntésüket a szervezett szurkolói csoportok.

A felhívás szerint „érthetetlen és értelmetlen, hogy egyazon sporteseményre drasztikusan különböző jegyvásárlási és regisztrációs procedúrának kell megfelelniük a szurkolóknak, attól függően, hogy melyik klubbal szimpatizálnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik