NB I: csak ketten élik túl; IV. Dzsenifer

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.19. 00:40
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

A Kisvárda, a Diósgyőr és az MTK közül valakinek nagyon szomorú lesz a vasárnap. A labdarúgó OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójában a bronzérem sorsán túl már csak az az egyetlen kérdés maradt, hogy ki lesz a másik búcsúzó a Szombathelyi Haladás mellett. Erről egyebek mellett Fernando Fernández DVTK-edző és Horváth László MTK-kapus is beszélt.
A Kisvárda, a Diósgy
őr és az MTK közül valakinek nagyon szomorú lesz a vasárnap. A labdarúgó OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójában a bronzérem sorsán túl már csak az az egyetlen kérdés maradt, hogy ki lesz a másik búcsúzó a Szombathelyi Haladás mellett. Erről egyebek mellett Fernando Fernández DVTK-edző és Horváth László MTK-kapus is beszélt.

A női labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében negyedszer koronázták meg a Lyont – és Marozsán Dzsenifert. A majdnem teltházas Groupama Arénából egyoldalas tudósítást olvashatnak a női labdarúgás igencsak érzelmesre sikeredett csúcsmeccséről.

Bicsák Bence történelmet írt. A triatlonos a világbajnoki sorozatban lett bronzérmes, így egyre jobban körvonalazódik, hogy Tokióban is komolyan számolnia kell vele a mezőnynek, és Lipiczky Ágnesnek Jokohamából azt is elmondta, hogy még úgy is dobogós lett, hogy hajrázni már nem is maradt ereje.

És ha vasárnap, akkor ezúttal is Junior melléklet 4 oldalon – az év legjobb utánpótláskorú labdarúgócsapatával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik