NB I: Bognár nem megsértődött Véberre, csak megsérült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.19. 09:49
Bognár István apja szerint fia sérülés miatt kért cserét a Mezőkövesd–Lombard Pápa mérkőzésen, nem pedig azért, mert megsértődött a vezetőedző, Véber György kritikáján.

Véber György, a Mezőkövesd-Zsóry vezetőedzője a következőt nyilatkozta a Lombard Pápa elleni (0–2) szombati mérkőzés után arra a kérdésre, miért cserélte le a szünetben Bognár Istvánt. „Nagyon nekimentem, erre a játékos jelezte, hogy húzódása van, így nem volt más választásom, csak a csere." „Nagyon nekimentem, erre a játékos jelezte, hogy húzódása van, így nem volt más választásom, csak a csere."

Megsértődött a Kecskemét ellen (6–2) két gólpasszal, valamint egy góllal kirukkoló középpályás, amiért az edzője bírálta? Vagy szó sincs erről?

„A fiam szeret Véber Györggyel dolgozni, elfogadja a szakembert, ráadásul jól tűri a kritikát, nem hiszem, hogy megorrolt volna az edzőjére a szünetben – mondta Bognár György, István édesapja, a Nemzeti Sport állandó szakértője. – Egyszerűen csak arról van szó, hogy szerda óta fájlalja a combját, és a Pápa ellen az első félidőben olyan állapotba került, hogy már lépni is alig tudott – s ez volt a helyzet vasárnap is, ami nem jó előjel. Egyébként én is olyan voltam játékoskoromban, hogy sérülten is futballozni akartam, nem számított, milyen nyavalyával küszködtem. Ez az eset jó lecke volt a fiamnak, megtanulja, hogy nem szabad mindenáron pályára lépni, hiszen rossz vége is lehet a történetnek. Egyelőre nem tudni pontosan, mi a baj, az biztos, hogy nem »pattant meg« a combja, reméljük, nem szakadt el az izom."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik