NB I: Az előrejátékunk csődöt mondott - Csertői

Vágólapra másolva!
2014.10.25. 22:46
A Videoton 2–0-ra győzött a Paks ellen a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A paksiakat irányító Csertői Aurél szerint az előrejátékuk csődöt mondott, míg a fehérváriak mestere, Joan Carrillo nagyon fontos sikerről beszélt.

„Végigharcoltuk a mérkőzést, de ma a Videoton jobban játszott. Sajnos az előrejátékunk csődöt mondott, nem tudtuk kihozni a labdát, az ellenfél kapuját nem veszélyeztettük. Ez a játék kevés ahhoz, hogy a Videotontól pontot vagy pontokat tudjunk rabolni. Megyünk tovább, de egyértelművé vált, hogy jelenleg a Vidi hazai pályán jobb csapat, mint mi. A hozzáállással nem volt gond, csak a Videoton agresszíven futballozott, mi pedig nem tudtunk felfejlődni a támadásoknál. A párharcokat csak a védőzónában tudtuk megnyerni, de ez kevés. Elment ez a meccs, de a Videoton otthonában játszottunk, azért nem kell keseregnünk” – mondta Csertői Aurél a Sport Tv kamerája előtt.Csertői Aurél a Sport Tv kamerája előtt.

„A sérülések megnehezítették a feladatunkat, de a pályán lévők jól helyettesítették a hiányzókat. Kleinheisler László és Arturo Álvarez is jó teljesítményt nyújtott. Nagyon elégedett vagyok az egész csapattal. Nagyon fontos pontokat szereztünk a fegyelmezetten védekező Paks ellen, amely ellen nagyon nehéz játszani, és kiválóan szerepel idegenben” – nyilatkozta Joan Carrillo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik