NB I: Az egyetlen lövésünket a játékvezető hárította - Bekő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.02. 22:53
A labdarúgó NB I szombat esti mérkőzésén a Szombathelyi Haladás Kecskeméten 1–0-ra legyőzte Nagy Olivér gyors találatával a KTE-t. A találkozó után a vezetőedzők is megszólaltak a Sport Tv kamerái előtt.

„Nagyszerű volt a fiúk hozzáállása, már az Újpest ellen sem lehetett erre panasz, csak ott nagyon gyengén játszottunk – kezdte értékelését Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője. – Az nem volt közönségszórakoztató mérkőzés, ezért úgy döntöttünk, átállunk egy másik taktikára, amelyben három belső védővel játszunk. Ez maximálisan működött, talán helyzete sem volt a Kecskemétnek. Rúghattunk volna négy-öt gólt, olyan lehetőségeink voltak, amelyeket ki kellett volna használni. Nehéz volt a vége, de kontrollálni tudtuk a mérkőzést. Helyenként jól játszottunk, mentálisan is topon voltunk, ez lökést adhat.” Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője. – Az nem volt közönségszórakoztató mérkőzés, ezért úgy döntöttünk, átállunk egy másik taktikára, amelyben három belső védővel játszunk. Ez maximálisan működött, talán helyzete sem volt a Kecskemétnek. Rúghattunk volna négy-öt gólt, olyan lehetőségeink voltak, amelyeket ki kellett volna használni. Nehéz volt a vége, de kontrollálni tudtuk a mérkőzést. Helyenként jól játszottunk, mentálisan is topon voltunk, ez lökést adhat.”

„Nem lehet így mérkőzést kezdeni, rögtön rúgtunk egy öngólt egy ilyen csapat ellen, mint a Haladás. Remek volt a védekezésük, a kontráik, nem így akartuk – mondta Bekő Balázs, a KTE vezetőedzője. – Végig csak szaladtunk az eredmény után, nem volt olyan kreatív megmozdulásunk, amelyből be tudtunk volna találni. Mindent elmond, hogy az egyetlen lövésünket a játékvezető hárította. Ez ma kevés volt. Mentünk, akartuk, tettük a dolgunkat, de elképzelés nélkül, olyan butaságokat csináltunk a támadásoknál, amelyek számomra érthetetlenek voltak. Szinte tálcán kínáltuk a kontrákat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik