NB I: a Vidi képviselője sorsolt, Kecskeméten rendezik a Szuperkupa-meccset

Vágólapra másolva!
2011.06.10. 12:38
null
A kecskeméti szurkolók hazai környezetben drukkolhatnak a Szuperkupa-meccsen
Címkék
A bajnok Videoton és a kupagyőztes KTE képviselői ma délelőtt az MLSZ székházában sorsolás útján döntötték el, hogy melyik csapat rendezze a Szuperkupa-meccset. A szerencse végül a Magyar Kupát megnyerő Kecskemétnek kedvezett, amely így hazai pályán fogadhatja a fehérváriakat.

A versenykiírás szerint az MLSZ semleges helyszínen rendezte volna meg a mérkőzést, a szövetség és a két érintett klub azonban egy közös egyeztetést követően úgy döntött, valamelyik résztvevő csapat stadionjában játsszák le a találkozót – számolt be róla az mlsz.hu.

A két klub írásban kérte az MLSZ-t, hogy sorsolás határozzon a helyszínről, továbbá közös kérelmet nyújtottak be az időpont módosítása miatt is, kérvényezve, hogy július 9. helyett július 8-án legyen az összecsapás, tekintettel arra, hogy néhány nappal később a csapatoknak már az európai kupákban kell helytállniuk. A kezdési időpontról később születik döntés.

A sorsoláson a klubok részéről Losonczy László, a KTE ügyvezetője, valamint David Rechnitzer, a Videoton FC nemzetközi ügyekért felelős vezetője vett részt. A helyszínt a Videoton képviselője húzta ki, és a szerencse a kupagyőztes oldalára állt, vagyis a mérkőzésnek a kecskeméti stadion ad otthont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik