NB I: a lengyel élvonalba igazolt a DVTK játékosa

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.02.13. 19:29
null
Tamás Márk a lengyel élvonalban folytatja (Fotó: Török Attila)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései: a lengyel élvonalban (Ekstraklasa) folytatja pályafutását Tamás Márk, a labdarúgó NB I-es DVTK játékosa.

A megállapodás tényét a Diósgyőr a hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n megerősítette. A 26 esztendős védőt a Slask Wroclaw kivásárolta a szerződéséből, amelyből a Transfermarkt adatai szerint már csak fél év volt hátra.

„Az elmúlt években minden egyes mérkőzésen megtettem mindent, ami tőlem telt, azért, hogy a DVTK ma is az élvonalban harcolhasson a pontokért. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben komolyabb célokért küzdhet majd a Diósgyőr, ezért most az egyik szemem sír. Sajnálom, hogy a jövőbeli sikereknek én már nem lehetek a részese, de most egy új kihívásnak kell megfelelnem” – idézi a DVTK a honlapján a búcsúzó játékost.

A lengyel élvonalban negyedik helyen álló Slask súlyos sérülés miatt hosszabb időre elveszítette egyik védőjét, Piotr Celebant, és a pótlására igazolta a magyar játékost.

Tamást 2015-ben a Puskás Akadémiától szerződtette a DVTK.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: José Cortés (kolumbiai, Club Destroyer’s – Bolívia), Hysen Memolla (albán, KPV – Finnország), Molnár Gábor (Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők: Egerszegi Tamás (Paks, legutóbb kölcsönben Bp. Honvéd), Kiss Tamás (Puskás Akadémia)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
A nyáron érkezik, de már bejelentették:
Hegedűs János (Puskás Akadémia)
Kiszemeltek:

Távozók: Bacsa Patrik (Újpest FC), Martin Juhar (szlovák), Branko Mihajlovics (szerb, FK Macsva Sabac – Szerbia), Yannick Ndzoumou (kameruni), Ismaila Ousman (kameruni), Prosser Dániel (MTK Budapest), Tamás Márk (Slask Wroclaw – Lengyelország)
Kölcsönbe távozók: Tóth Barnabás (Tiszakécske), Zsolnai Richárd (Budafoki MTE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Boros Gábor, Szabó Bence

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik