NB I: a Közel-Keleten folytatja a Puskás Akadémia játékosa

Vágólapra másolva!
2018.07.07. 18:23
Kölcsönben az arab emírségekbeli al-Ittihad Kalbában folytatja a pályafutását Antonio Perosevic, a Puskás Akadémia labdarúgója – tudtuk meg az NB I-es  felcsúti klub hivatalos honlapjáról.

Az orvosi vizsgálatok már lezajlottak, a 26 éves horvát támadó egy esztendőre kerül kölcsönjátékosként az ottani élvonalba tavasszal feljutó al-Ittihad Kalba kötelékébe.

Antonio Perosevic tavaly nyáron az NK Osijektől került Felcsútra, az elmúlt szezonban 22 NB I-es mérkőzésen két gólt és két gólpasszt jegyzett. A Magyar Kupában 8 meccs/5 gól volt a mérlege, a nyolcad-, a negyed- és az elődöntőben, valamint az Újpest elleni fináléban is a kapuba talált – összegzi a közelmúltat a klubhonlap.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL**
Érkezők: Bacsana Arabuli (grúz, Balmazújváros), Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Videoton – kölcsön után végleg), Kiss Tamás (Haladás), Szolnoki Roland (Videoton)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Bokros Szilárd (Csákvár), Csilus Ádám (Nyíregyháza Spartacus, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Stipe Bacelic-Grgic (horvát), Ivor Horvat (horvát, csákvári kölcsön után szabadon igazolható), Patrick Mevoungou (kameruni, Mezőkövesd), Polonkai Attila (csákvári kölcsön után visszavonult), Tar Zsolt (ETO FC Győr), Vanczák Vilmos (visszavonult)
Kölcsönbe távozók: Ezekiel Isoken Henty (nigériai, NK Osijek – Horvátország), Madarász Márk (ZTE FC), Antonio Perosevic (horvát, al-Ittihad Kalba – Arab Emírségek), Szécsi Márk (Debreceni VSC)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Prosser Dániel (Sepsi OSK – Románia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik