K. Zs. 2020.09.29 12:07 Frissítve: 2020.09.29 12:33

NB I: „A következő, ami beugrik, hogy magamhoz térek”

Kiengedték a kórházból Joao Nunest, a Puskás Akadémia NB I-es csapatának portugál labdarúgóját, aki a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen fejsérülést szenvedett – írja a felcsúti klub hivatalos honlapja.

Joao Nunes (Fotó: pfla.hu)

 

Joao Nunes alig negyedóra elteltével összefejelt Mihajlo Meszhivel, a földön maradt, majd néhány perces ápolás után betámogatták az öltözőbe, ahonnan további vizsgálatokra a székesfehérvári Szent György Kórházba szállították.

A neurológiai, koponyaröntgen- és CT-vizsgálat csupán enyhe agyrázkódást állapított meg, így a hétvégi megfigyelés után a légiós vasárnap este hazatérhetett otthonába, és a héten megkezdheti az edzéseket.

„Az utolsó emlékem a sérülésem előttről, hogy készülődtünk a szöglethez, majd jön a beadás, amely kifelé kanyarodik. A következő kép, ami beugrik, az, hogy az öltözőben magamhoz térek. Persze tudom, hogy oda támogatással ugyan, de a saját lábamon mentem, de arra nem emlékszem. Kissé szerencsétlen, hogy Covid-fertőzés miatt elhalasztódott a bemutatkozásom, most meg jött ez a sérülés, de az ilyesmi is hozzátartozik a játékhoz. Nyilván jobb lett volna úgy debütálnom, hogy végigjátszom a találkozót, és hozzá tudok járulni a győzelemhez, de a sors most ezt hozta. Szerencsére úgy tűnik, nem kell sokat kihagynom, ez most a legbiztatóbb” – idézi a klubhonlap Joao Nunest.

2020.10.20 09:28:20

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Balogh magára talált a Honvédban. Cseri szerint hiba lenne temetni a Mezőkövesdet. Hahn négygólos, nem öt.

2020.10.18 14:09:35

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Márton Gábor csapata három perc alatt fordított, de nem tudta megtartani az előnyét.

2020.10.18 13:50:11

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bognár György csapata küzdelmes meccsen győzte le 3–1-re a ZTE-t.

2020.10.17 14:23:25

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Nem lehetett gólt lőni a kék-fehérek parádézó kapusának, Mijatovicsnak.