NB I: a Honvédnál és a DVTK-nál is felfüggesztették az edzéseket

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.16. 19:47
null
Gazdag Dánielék kipakoltak az öltözőszekrényükből (Fotó: honvedfc.hu)
Miután a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) azonnali hatállyal felfüggesztette az égisze alá tartozó valamennyi versenysorozatot, és javasolta a személyes részvételű sporttevékenységek szüneteltetését, az NB I-es klubok közül a DVTK és a Budapest Honvéd is jelezte a hivatalos honlapján, hogy határozatlan ideig nem kell edzésre jelentkezniük a játékosoknak.

„A DVTK természetesen betartja az MLSZ határozatát és a magyar kormány ajánlásait, a játékosaink otthon, egyénileg edzenek, ehhez a szakmai stáb minden segítséget megad. Az utánpótláscsapatok edzéseit már vasárnap felfüggesztettük, így gyakorlatilag a DVTK edzőközpontja csapataink számára bezár – idézi a diósgyőri klub hivatalos honlapja Benczés Miklós sportigazgatót. – A csapat tagjai természetesen Miskolcon maradnak az otthonaikban. A játékosaink, különös tekintettel a légiósokra, részletes tájékoztatást és ajánlásokat kapnak a kialakult helyzetnek megfelelően.”

Lakhelyükön, a szakmai stábtól kapott egyéni edzésterv alapján készülnek tovább a Budapest Honvéd futballistái is. A kispesti együttesnél épp a hétfői edzéshez készülődtek, amikor értesültek az MLSZ döntéséről. Így aztán 14 óra előtt néhány perccel Németh Tamara technikai igazgató és Sinkó Gábor csapatmenedzser tájékoztatta a felnőttcsapat labdarúgóit, hogy – a szövetség döntésével szinkronban – már a hétfő délutáni edzésre sem kerül sor.

„Kérünk mindenkit, hogy a szükséges felszereléseket pakolja ki az öltözőből, vigye magával, mivel a folytatásban otthon, a szakmai stábtól kapott edzésterv alapján készültök tovább, az összepakolást követően pedig el kell hagynunk az öltözőt, és egy ideig nem is térhetünk vissza” – mondta a játékosoknak Németh Tamara a honvedfc.hu beszámolója szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik