NB I: a Fradinál is képben volt, a Vidihez ír alá a válogatott középpályás

Vágólapra másolva!
2018.06.16. 11:46
null
Berecz Zsombor a Vasastól a Videotonhoz szerződik (Fotó: archív)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a bajnok Videoton nyeri a Vasas egyszeres válogatott középpályásáért, Berecz Zsomborért folyó versenyt, hamarosan bejelenthetik a szerződtetését.

 

Nemrég arról számoltunk be a Nemzeti Sport Online-on, hogy Berecz Zsomborért és a Vasas másik válogatott labdarúgójáért, Hangya Szilveszterért a Ferencváros és a Videoton futhat versenyt a nyári átigazolási időszakban.

Azóta Bereczcel kapcsolatban a Bielefeld is képbe került, de a német másodosztályú klubnál azóta jelezték, most nyáron nem aktuális az egyszeres magyar válogatott középpályás érkezése.

Már csak azért sem, mert értesüléseink szerint megszületett az egyezség a Videotonnal, a 22 éves Berecz szerződtetését hamarosan be is jelentheti a bajnoki címvédő, ő lesz a fehérváriak első nyári szerzeménye.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bévárdi Zsombor (BFC Siófok, ?), Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Puskás Akadémia, ?), Lencsés Balázs (ZTE FC, ?), Lorentz Márton (BFC Siófok, ?), Sejben Viktor (Csákvár, ?), Szabó Bence (Nyíregyháza Spartacus), Zöldesi Illés (Kisvárda, ?)
A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek:Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas)
Távozók: Bódi Ádám (DVSC – kölcsön után végleg), Asmir Suljic (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik