NB I: A Fradi ellen összefogásra van szükség – Herczeg András

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.14. 13:05
A DVSC labdarúgócsapatának vezetőedzője, Herczeg András az összefogás fontosságáról beszélt a mai, Ferencváros elleni rangadót megelőzően.

„Azt gondolom, a Honvéd elleni kupasiker és a Paks elleni győzelem jót tett a játékosok hangulatának, önbizalmának, magabiztosságának. Jó teljesítményt nyújtottunk ezeken a találkozókon, szeretnénk hasonlóan szerepelni szombaton a Ferencváros ellen is – mondta a dvsc.hu-nak Herczeg András, a Loki vezetőedzője. – Nagyon készülünk a meccsre, hiszen a bajnokaspiránst fogadjuk, amely nagy versenyfutásban van a Videotonnal. Szeretnénk jól és eredményesen futballozni. Szerencsére sok szurkoló előtt játszunk, ez mindig feldobja a futballistákat. Úgy érzem, a Ferencváros ellen úgy van esélyünk, ha mindenki összefog, együtt a szurkolókkal jó eredményt érhetünk el."„Azt gondolom, a Honvéd elleni kupasiker és a Paks elleni győzelem jót tett a játékosok hangulatának, önbizalmának, magabiztosságának. Jó teljesítményt nyújtottunk ezeken a találkozókon, szeretnénk hasonlóan szerepelni szombaton a Ferencváros ellen is – mondta a dvsc.hu-nak Herczeg András, a Loki vezetőedzője. – Nagyon készülünk a meccsre, hiszen a bajnokaspiránst fogadjuk, amely nagy versenyfutásban van a Videotonnal. Szeretnénk jól és eredményesen futballozni. Szerencsére sok szurkoló előtt játszunk, ez mindig feldobja a futballistákat. Úgy érzem, a Ferencváros ellen úgy van esélyünk, ha mindenki összefog, együtt a szurkolókkal jó eredményt érhetünk el."

Mint megírtuk, Tőzsér Dániel, a Debreceni VSC csapatkapitánya ritkán látható felhívást intézett a szurkolókhoz: a Loki középpályása azt szeretné, hogy a Ferencváros és a Vasas elleni hazai bajnoki mérkőzésen rengeteg néző legyen a lelátón.

A 31-szeres válogatott futballista a debreceni klub hivatalos honlapján videoüzenetben azt mondta, ha a Ferencváros elleni rangadón csaknem telt ház lesz, a Vasas elleni meccset pedig legalább tízezer néző tekinti meg a Nagyerdei Stadionban, akkor felajánl kétmillió forintot a debreceni gyermekklinika javára. A felajánláshoz azóta többen is csatlakoztak.

A Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a fradi.hu-nak nyilatkozott a meccs kapcsán.

„Szeretném, hogy a csapat jobb idegenbeli teljesítménnyel rukkoljon elő, mint a legutóbbi találkozókon, és tudjuk, min kell változtatni egy erős Debrecen ellen – fogalmazott a német szakember. – Nekünk a saját játékunkra kell összpontosítanunk, fontos, hogy koncentráltan és megfelelő mentalitással vágjunk neki a találkozónak. A Ferencváros ellen minden csapat hazai pályán még többet hoz ki magából, csakhogy bizonyítson, ezért alaposan fel kell készülnünk. Az én időmben a Berlinnél ugyanez volt a helyzet, mindig nagyon motiváltak voltak az ellenfelek. Futballistaként megtanultam, miként kell ezt kezelni, most csapatként kell megmutatnunk, hogy ugyanolyan intenzitással tudunk játszani Debrecenben, mint otthon is."

NB I, 2017–2018, 26. FORDULÓ
ÁPRILIS 14., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
17.00: Paksi FC–HaladásPaks, Városi StadionBerke Balázs
17.00: Mezőkövesd–VideotonMezőkövesd, Városi StadionKassai Viktor
17.00: Újpest–VasasBudapest, Szusza Ferenc StadionErdős József
17.00: Puskás Akadémia–Bp. Honvéd (Tv: M4 Sport)Felcsút, Pancho ArénaSzőts Gergely
17.00: Balmazújváros–Diósgyőri VTKBalmazújváros, Városi Stadion
Andó-Szabó Sándor
19.30: Debreceni VSC–Ferencváros (Tv: M4 Sport)Debrecen, Nagyerdei StadionIványi Zoltán
TABELLA • TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik