nemzetisport.hu 2019.06.12 15:14 Frissítve: 2019.06.14 13:10

NB I: a Ferencváros rutinos kapusa Paksra igazolt – hivatalos

Rutinos kapussal erősített a Paksi FC élvonalbeli labdarúgócsapata: a tolnai alakulat szerződtette a Ferencváros kapuvédőjét, Holczer Ádámot, aki hároméves megállapodást kötött új klubjával – számolt be róla a Paks hivatalos honlapja.

Holczer Ádám (balra) három évre írt alá (Fotó: paksifc.hu)

 

A 31 esztendős kapus az elmúlt 12 évben több NB I-es és NB II-es együttesben is védett, az első és a másodosztályban összesen 182 mérkőzésen állt a kapuban, a legutóbbi két idényben azonban – Dibusz Dénes árnyékában – csak két bajnokin kapott szerepet nevelőegyesületénél, a Ferencvárosnál, melyhez 2017 januárjában tért vissza Soroksárról.

Több lehetőséget vélhetően Gróf Dávid szerződtetése után sem kapott volna az FTC-nél, ezért a kapus új kihívások után nézett.

„Izgatott vagyok, hiszen hosszú évek után elkerültem nevelőegyesületemtől. Szeretnék hétről hétre úgy készülni, hogy én védem a paksi kaput, ez a motivációm. Nagyon várom az előttem álló feladatokat, és szeretném, ha sikeresek lennénk” – idézi Holczert a paksifc.hu.

„Mindenképpen terveztünk keretünkbe még egy kapust igazolni. Holczer Ádám személyében jó kapuvédő érkezett hozzánk, és bízunk benne, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket” – mondta Haraszti Zsolt, a Paksi FC ügyvezetője.

Holczer hároméves szerződést kötött a Pakssal.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Böde Dániel
(FTC), Holczer Ádám (FTC)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Borsos Vilmos (?, Budaörs), Bor Dávid (?, Soroksár SC), Fejős Áron (?, Budaörs), Horváth Péter (?, BFC Siófok), Jelena Richárd (?, Mosonmagyaróvári TE), Kelemen Dávid (?, Vasas FC), Simon Márk (Csákvár), Verpecz István (?, Balmazújváros) 
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: 
Távozók: Simon András (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Kölcsönbe távozók: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.

2019.06.15 08:10:14

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Both Józseffel vendégeskedtünk a volt szövetségi kapitánynál, akinek sportszerű levelet írt a korábbi rivális Ferencváros.

2019.06.14 21:38:01

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Élnek idősödő labdabolondok, akik hiszik, ha Varga nem lép le, ha Albert nem sérül meg – pontosan ma ötven éve –, futballunk históriája másképp alakul. Úgy vélem, a lényegi tendenciákra nézve nemigen alakult volna másképp.

2019.06.13 17:06:01

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Alasztics tartotta a lelket a tartalékos szombathelyiekben, de Amílcarral ő sem bírt.