NB I: 1400 jegyet kap az Újpest az FTC elleni rangadóra

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 18:32
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy ezernégyszáz újpesti drukker tekintheti majd meg élőben, a vendégszektorban a Ferencváros elleni márciusi bajnokit.

A jövő hét folyamán már megvásárolhatóak lesznek az Albert Flórián Stadionba érvényes belépők a tavaszi Ferencváros–Újpest találkozóra.

Az augusztus 19-i, 2–1-es újpesti sikerrel végződő derbi előtt a Szusza Ferenc Stadion vendégszektorának létszámát a találkozó előtt kilencszáz főben korlátozta a rendőrhatóság. Az Újpest ezt a döntést nem fogadta el, így végül a székek átszervezésével ezernégyszáz helyet tudtak biztosítani a Ferencváros drukkereinek a Szusza Ferenc Stadionban.

A Ferencváros vezetősége a gesztusért cserébe jelezte, hogy a tavaszi visszavágón a szokásos ezerkétszázötven hely helyett ők is ezernégyszáz helyet engednek át az újpestieknek.

A vendégszektorba érvényes belépők egységesen 1400 forintba kerülnek majd, és annak ellenére, hogy a ferencvárosi nézők számára kötelező a szurkolói kártya, az Üllői úton rendezett mérkőzések látogatásához, a vendégszektorba szóló jegyek megvásárlásához regisztráció, vagy szurkolói kártya nem lesz szükséges.

A Ferencváros–Újpest rangadóra a 19. fordulóban, március 10-én, 16.30-kor kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik