MTK: „Vannak idősebbek is a válogatottban, ne fogjuk erre”

Vágólapra másolva!
2015.10.26. 08:55
A Budapest Honvéd elleni bajnokin duplázó Torghelle Sándor volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége. Az MTK csatárát a mérkőzés mellett kérdezték a bajnokság erőviszonyairól és a válogatottról is.

„A Fradinak tizenöt pont az előnye a bajnokságban tizenhárom forduló után, nem hiszem, hogy lesz csapat, amely megszorítja – mondta Torghelle a bajnoki címet illető esélyekről. – Költségvetésben, játékosállományban is kiemelkedik, a huszadik játékos a keretben is képes bármikor beszállni és jó teljesítményt nyújtani, ráadásul akkor is kijött a csapatnak a lépés, amikor nem játszott olyan kiemelkedően, miközben más együttesek folyamatosan pontokat veszítenek.”

A 33 éves támadó a beszélgetés során elárulta, jelenleg egyértelműen a Hungária körutat érzi az otthonának, de 13 év ott töltött idő után természetesen a Bozsik-stadionban is ismerősként lép pályára, és, bár egyébként sem jellemző rá, a Honvéd elleni találatait sosem fogja kitörő gólörömmel fogadni.

Amikor a válogatottságra terelődött a szó, elárulta, nem látja realitását a kérdésnek. „Pár éve nem vagyok ott a válogatottban, mivel az egyik szövetségi kapitány kitett onnét. Vannak idősebbek is nálam a keretben, szóval a koromra ne fogjuk. Nem fogok a falnak menni, ha nem kapok már meghívót, de természetesen ha kapnék, örülnék neki” – fogalmazott a nemzeti csapatban 42 meccsén 11 gólt szerző csatár, aki szerint furcsa, hogy az MTK-ból nem kapnak meghívót a válogatottba játékosok, mert szerinte vannak olyanok – Bese Barnabást és Hegedüs Lajost név szerint említette –, akik érdemesek lennének a bizalomra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik