MTK–Sporting: csak hárman jönnek a portugál A-keretből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.12. 18:03
null
Ricardo Esgaio az egyik A-kerettag, aki Budapestre jön a Sportinggal (Fotó: Reuters)
A Nemzeti Sport Online Portugáliából származó információi szerint az Új Hidegkuti Nándor Stadion avató mérkőzésén, az MTK–Sporting CP találkozón a portugál csapat A-keretének csak három tagja játszik.

 

A volt szlovén utánpótlás-válogatott Azbe Jug, a portugál utánpótlás-válogatott Ricardo Esgaio és a brazil szélső Matheus Pereira utazik Budapestre az A-keret játékosai közül. Az első csapat játékosainak tétmeccse lesz, a Sporting CP ugyanis október 13-án, az MTK-stadion avatójának napján a Famalicaóval csap össze a Portugál Kupában. Kérdés, itt milyen erősségű csapatot állít ki a Sporting, elképzelhető, hogy a válogatottjuktól visszatért sztárok inkább edzenek.

A Sporting CP elnöke, Bruno de Carvalho a budapesti küldöttséggel tart. Az MTK és a Sporting története 1964-ben kapcsolódott össze, ekkor vívott a két klub egymással a KEK-döntőt. A brüsszeli Heyselben először 3:3-ra végeztek a csapatok, két nappal később a megismételt mérkőzést Antwerpenben 1:0-ra a Sporting CP nyerte meg.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion megnyitóünnepségét csütörtökön 17.30-tól rendezik, a kapukat 16.30-kor nyitják meg. A helyszínen már nem lesz jegyértékesítés, szinte az összes belépő elkelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik