MTK: rutinos válogatott kapus a következő nyári szerzemény!

Vágólapra másolva!
2020.06.29. 09:37
null
Milan Mijatovics az MTK Budapest negyedik nyári szerzeménye (Fotó: AFP)
Milan Mijatovics bejelentette, hogy távozik a szófiai Levszkitől és a következő idényben az MTK Budapest labdarúgócsapatában szerepel. A hírt később a magyar csapat is megerősítette.

A 32 éves kapus a Beroe ellen vasárnap 2–1-re megnyert találkozó után elismerte, hogy egy idény után távozik a jelenleg a bolgár bajnokság második helyen álló együttesétől és az MTK-ban folytatja pályafutását.

A kilencszeres montenegrói válogatott kapus volt a Levszki első számú kapusa az idényben, ám a klub a pénzügyi bizonytalanság miatt nem aktiválta a szerződésében szereplő plusz egyéves opciót.

Mijatovics 30 tétmérkőzésen szerepelt a szófiai gárdában, 15 találkozón nem kapott gólt.

Az MTK Budapest hétfő délelőtt a hivatalos honlapján is megerősítette a montenegrói kapus érkezését. A klub tájékoztatása szerint Mijatovics kétéves szerződést írt alá.

„Milan személyében egy erős fizikumú, tapasztalt kapus érkezik hozzánk. Ez a komoly nemzetközi tapasztalat fontos segítség az épülő fiatal csapatunknak” – fogalmazott Polyák Balázs sportigazgató az mtkbudapest.hu-nak.

Az élvonalba visszajutó kék-fehérek korábban már három játékos érkezését bejelentették: a kolumbiai bekk, Sebastián Herrera és a portugál Tiago Ferreira szintén a fővárosiaknál folytatja, míg az északmacedón támadó, Bojan Miovszki is aláírt már.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik