MTK: Premier League-csapat teszteli a fiatal hátvédet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.11. 16:31
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Swansea-hoz utazott próbajátékra és közös edzésre Baki Ákos, az MTK futballistája – derült ki a játékos ügyeit intéző FMF Hungary menedzseriroda közleményéből.

A 19 esztendős belső védő NB I-ben nyújtott teljesítménye keltette fel a Swansea érdeklődését, Baki Ákos a walesiek U21-es és felnőttcsapatával is tréningezhet.

„A Magyar Kupában jól teljesítünk. Otthon, a csapatban stabilan számít rám Garami József. Az angol bajnokság azonban mind fizikailag, mind mentálisan tökéletes kondíciót követel. Szakmailag óriási előrelépés számomra, hogy a Premier League-ben edzhetek együtt egy csapattal. Mindez jó adag önbizalmat is ad. Szerintem a tehetségen kívül egy sor más is kell ahhoz, hogy nemzetközileg sikeres legyen valaki. Játékos-pályafutásom során próbálom ötvözni ezeket a tényezőket" – mondta Baki Ákos.

A Swansea 15 forduló után 19 ponttal a 10. helyen áll a 20 csapatos Premier League-ben, az Európa-ligában pedig hajszálnyira van a továbbjutástól.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Baki Ákos (Swansea ?)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik