HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.06.19 12:21 Frissítve: 2015.06.19 13:00

MTK: nincs egyezség – távoznának a kulcsemberek

Bár az MTK hivatalos tájékoztatása szerint a két lejáró szerződésű kulcsember, Csiki Norbert és Pölöskei Zsolt sérülés miatt nem utazott el a csapat ausztriai edzőtáborába, és itthon edz másik két sérülttel (Baki Ákossal és Poór Patrikkal) együtt, a Nemzeti Sport Online úgy tudja, azért sem tartottak a csapattal, mert biztosan távoznak a klubtól.

HIRDETÉS

 

Az MTK hiába szerette volna megtartani a kulcsembernek számító Csiki Norbert, Pölöskei Zsolt kettőst, a klub nem tudott megállapodni a középpályásokkal a június végén lejáró szerződésük meghosszabbításáról, ezért jelen állás szerint távoznak a klubtól – értesült a Nemzeti Sport Online.

Úgy tudjuk, hogy, bár mindkettejüknek voltak NB I-es ajánlataik – Csikivel kapcsolatban korábban jeleztük is a Fradi érdeklődését –, elsősorban külföldre szerződnének, többek között német és lengyel csapatok is érdeklődnek irántuk.

Már folynak a tárgyalások, de ha külföldön mégsem sikerül csapatot találniuk, akkor augusztusban, az átigazolási időszak hajrájához közeledve még szóba jöhet a hazai folytatás.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL

Érkezők: Gréczi Márton (Mercedes-KLA), Mato Grgic (horvát, NK Slaven Belupo – Horvátország), Szatmári Lóránd (PMFC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Varga Szabolcs (Heerenveen – Hollandia)

Kölcsönből visszatérők: Asztalos Dávid (Ajka), Batizi-Pócsi Balázs (Balmazújváros, ?), Horváth Péter (Soproni VSE), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda), Tóth Ferenc (Szigetszentmiklós)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Könyves Norbert (Paks), Márkvárt Dávid (PMFC)
Távozók: Hangya Szilveszter (Vasas, kölcsön után végleg), Horváth Zsolt (DVSC, szabadon igazolhatóként), Kálnoki Kis Dávid (Újpest, szabadon igazolhatóként), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Sergio Tamayo (spanyol, ?) Vass Patrik (Vasas-kölcsön után szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak: Csiki Norbert (szabadon igazolható), Pölöskei Zsolt (szabadon igazolható)
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS