MTK: magyar válogatott csatár igazolt a kék-fehérekhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.09. 11:28
Hrepka Ádám 2017. június 30-ig érvényes szerződést írt alá a klub vezetőivel – jelentette be hivatalos honlapján az MTK labdarúgócsapata.

Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy a Haladástól távozó Hrepka Ádám visszatér az MTK-hoz, szóba már meg is egyezett korábbi csapatával. A klub ma jelentette be a szerződéskötést.

A 27 éves támadó 2004-ben, az MTK színeiben lépett először pályára a magyar labdarúgó-bajnokságban, és rögtön bronzérmes lett a csapattal. 2007 nyarán kölcsönszerződés keretében a holland NEC Nijmegenhez igazolt, de már decemberben visszatért a Hungária körútra. Szintén kölcsönjátékosként szerepelt a Vasas és a Paks együttesében.

2012 szeptemberében szerződést kötött az izraeli bajnokságban szereplő Bnei Jehudával, ahonnan 2014 elején távozott, és fél évre aláírt a Szombathelyi Haladáshoz.

A szegedi születésű, 183 cm magas csatár 2006-ban mutatkozott be a magyar válogatottban a Kanada elleni barátságos mérkőzésen, majd további két alkalommal – Ciprus és Lettország ellen – ölthette magára a címeres mezt – mutatja be régi-új szerzeményét az MTK hivatalos honlapja.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Batizi-Pócsi Balázs (Tatabánya – kölcsönből vissza), Deutsch Bence (SZTK – kölcsönből vissza), Halmai Ramon (Haladás), Hrepka Ádám (Haladás), Sipos Bence (SZTK – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Batik Bence (Ferencváros – kölcsönből vissza), Eppel Márton (MVM-Paks – kölcsönből vissza), Fejes András (Videoton – kölcsönből vissza), Batizi-Pócsi Balázs (Balmazújváros?)
Kiszemeltek: Németh Krisztián (Roda – Hollandia)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik