MTK: Lencse László csütörtökön utazik a Maccabi Haifához

Vágólapra másolva!
2010.01.19. 16:13
null
Lencse László (jobbra) közel áll ahhoz, hogy a Maccabi Haifához szerződjön (Fotó: M. Németh Péter − archív)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az MTK támadója, Lencse László legkésőbb csütörtökön utazik Izraelbe, hogy tárgyaljon a Maccabi Haifa vezetőivel. A támadó a Nemzeti Sportnak elmondta, úgy tudja, a két klub már megegyezett, és ha ő is egyezségre jut az izraeliekkel, akkor jövő hétfőn akár már pályára is léphet a Hapoel Tel-Aviv elleni rangadón.


Arról már vasárnap beszámoltunk, hogy az MTK előrehaladott tárgyalásokat folytat Lencse eladásáról a Maccabi Haifa vezetőivel. Úgy tudjuk, a csatár legkésőbb csütörtökön azért utazik Izraelbe, hogy megállapodjon a részletekről és aláírja a szerződését.

Lencse László kérdésünkre elmondta, a két klub már egyezségre jutott az áráról.

„Úgy tudom, a klubok már megegyeztek, így hamarosan Izraelbe utazok, és ha megállapodok a Maccabi Haifa vezetőivel, akkor nem is leszek ott az olimpiai válogatott törökországi edzőtáborában, ugyanis az izraeliek azt szeretnék, ha jövő hétfőn, a bajnokságban második helyen álló Hapoel Tel-Aviv elleni rangadón már pályára lépnék" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Lencse László.

Úgy tudjuk, megközelítőleg 100 millió forintnak megfelelő összeget fizet Lencséért az izraeli bajnok, amely két skót érdeklődőt is megelőzött a csatárért folyó versenyben. Brit lapinformációk szerint ugyanis a Celtic és László Csaba együttese, a Hearts is szerette volna megszerezni az utánpótlás-válogatott csatárt.

Az izraeli bajnokságot 18 forduló elteltével tízpontos előnnyel vezeti a Maccabi Haifa a Hapoel Tel-Aviv előtt.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik