MTK: korábbi klubja megvette a korosztályos válogatott játékost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.13. 10:39
null
Korozmán Kevin távozik az MTK-tól (Fotó: mtkbudapest.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest a hivatalos honlapján bejelentette, Korozmán Kevin a másodosztályú Soroksárban folytatja pályafutását.

 

Az 1997-es születésű középpályás – aki korábban rendszeresen szerepelt a magyar korosztályos válogatottakban – játékjogát megvásárolta az NB II-es Soroksár – számolt be róla az mtkbudapest.hu.

A futballal Csepelen megismerkedő Korozmán volt a Vasas, az MTK és a Ferencváros játékosa is. A 2015–2016-os idényben kölcsönben szerepelt a Soroksárnál, abban az évadban 22 NB II-es találkozón lépett pályára a sárga-feketék színeiben.

Az MTK 2016 nyarától számított rá a felnőttcsapatban, az élvonalban és később a másodosztályban is rendszeresen játszott. Tavaly áprilisban, a Soroksár elleni bajnoki meccsen térdszalagszakadást szenvedett, azóta nem játszott tétmeccset a kék-fehéreknél, sőt a januári, törökországi edzőtáborban sem vett részt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Ulysse Diallo (mali, szabadon igazolható, legutóbb Puskás Akadémia), Farkas Norbert (Balmazújváros, szabadon igazolható), Schön Szabolcs (szabadon igazolható, legutóbb Ajax Amszterdam – Hollandia), Slobodan Mihajlovic (osztrák, szabadon igazolható, legutóbb FC Dornbirn 1913 – Ausztria)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Farkas Balázs (Zalaegerszegi TE FC), Korozmán Kevin (Soroksár), Schäfer András (Genoa – Olaszország), Takács Ronald (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Farkas Norbert (Monor), Kovács Botond (Monor)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Csernik Kornél (Ferencváros – kölcsönbe), Korozmán Kevin (MTK Budapest)
Távozók:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik