MTK: Kanta József végre győzni szeretne az Üllői úton

Vágólapra másolva!
2010.09.29. 15:00
Kanta József, az MTK csapatkapitánya régóta vár arra, hogy győztes csapat tagjaként hagyhassa el a Ferencváros pályáját – a játékos klubja hivatalos honlapjának beszélt erről.

„Még sohasem sikerült győztes csapatban szerepelni az Üllői úton, sőt még pontot sem szereztem soha az MTK-val a Fradi stadionjában. Ennek következtében extra módon készülök erre az örökrangadóra, szeretném végre megtörni az átkot. Ami a hazai meccseket illeti, ott azért már akad szép emlék, volt részem egy 3–1-es sikerben, és volt egy 2–2-es meccs, amelyen kétgólos hátrányból sikerült pontot mentenünk, ráadásul az egyenlítő tizenegyesgólt én lőhettem” – elevenítette fel a korábbi Fradi elleni meccseket Kanta.

„Nagyon agresszív, jó csapat a Ferencváros, és úgy látom, hogy Rodenbücher Pisti beállásával a védelmük is stabilizálódott. Láttam a Vasas elleni összecsapásukat, és jó benyomást keltettek, úgy tűnik, hogy a korábbi meccsekből adódó nehézségeken sikerült túllépniük. De más ilyen jellegű csapat ellen is tudtunk már eredményesen szerepelni, arra számítok, hogy a hazai közönség miatt nagy lesz a nyomás ellenfelünkön, ezt kell kihasználnunk” – jelentette ki a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik