MTK: Horváth Zsolt kétéves szerződést kötött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 14:10
A Nemzeti Sport információi szerint kétéves szerződést kötött az élvonalbeli PMFC labdarúgócsapatától távozó Horváth Zsolt az MTK-val.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Pécsről távozó támadó, Horváth Zsolt az MTK-val kezdte meg a felkészülést, és immáron az is eldőlt, hogy az új idényben a kék-fehéreket erősíti a gyorsaságáról híres futballista. A 25 éves játékos kétéves szerződést kötött.Mint arról korábban már beszámoltunk, a Pécsről távozó támadó, Horváth Zsolt az MTK-val kezdte meg a felkészülést, és immáron az is eldőlt, hogy az új idényben a kék-fehéreket erősíti a gyorsaságáról híres futballista. A 25 éves játékos kétéves szerződést kötött.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Beszterczei Attila (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza?), Deutsch Bence (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza?), Djordje Djuric (szerb, FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Horváth Zsolt (Pécsi MFC), Gál András (Siófok – kölcsönből vissza), Frank Richárd (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Kornis Attila (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza?), Macura Sasa (ausztrál-horvát, Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Tóth Ferenc (Veszprém FC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat:Balajti Ádám (Debreceni VSC, kölcsönből vissza?), Hidvégi Sándor (?), Nikházi Márk (Diósgyőri VTK), Rácz Ferenc (Pécsi MFC?), Vadnai Dániel (Haladás?),Rafe Wolfe(jamaicai, ?), Zsidai László (Debreceni VSC)
Kiszemeltek: Kenesei Krisztián (Haladás)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik