MTK: Hasznos volt a túra, de ennél több kell - Garami

Vágólapra másolva!
2013.02.18. 14:12
Garami József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta: hasznos edzőtáboron van túl a csapat, azonban a jövőben ennél többet kell mutatniuk, ha a bajnokságban jól akarnak szerepelni.

„Az edzőtáborral újabb szakasza zárult le a felkészülésnek. Az első három hét edzésein a taktikai, technikai feladatok gyakorlásán volt a hangsúly, majd a második három hétben négy meccset játszottunk NB II-es csapatok ellen, melyeken lehetőség volt a támadások gyakorlására. Majd Törökországban jöttek a nemzetközi edzőmérkőzések. Ezek a találkozók számukban és színvonalukban jelentősen hozzájárultak a felkészülés sikerességéhez, persze tudjuk, hogy a jó bajnoki szereplés nemcsak ezen múlik majd" – mondta Garami József, az MTK vezetőedzője.

Az MTK játékosai egy hetet tölthetettek a törökországi Belekben, ahol a felkészülés alatt döntetlent játszottak a román Vasluival, valamint kikaptak a cseh Sigma Olomouctól és az ukrán Metalurg Donyecktől.

„Csodálatos hetet tölthettünk Belekben, erős ellenfelekkel játszhattunk, a mérkőzések fejlesztették a meccskondíciót a játékosoknál. Mindenki lehetőséget kapott, bizonyos pozíciókra kerestem a megfelelő megoldást, elsősorban a támadó szekcióban. Pál András, Csiki Norbert és Nikházi Márk sajnos sérült, akik helyettük most lehetőséget kaptak, azok ügyesen játszottak, de azt is látnunk kell, hogy az eredményesség szempontjából ennél több kell majd" – zárta nyilatkozatát Garami.

Az MTK legközelebb kedden a szlovák Zlaté Moravce ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik