HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.08.12 09:24 Frissítve: 2015.08.12 11:13

MTK: „Ha maradok, akkor a fővárosban vagy a DVTK-ban folytatom”

Lejárt szerződéssel a 2015–2016-os bajnoki szezon négy meccsének egyikén sem lépett pályára és az MTK második csapatával edz a szabadon igazolható Pölöskei Zsolt. A labdarúgó légiósnak készült, viszont jelen állás szerint marad az NB I-ben. Méghozzá fővárosi együttesben vagy a DVTK-ban.„Az elmúlt napokban-hetekben magyar klubok is képbe kerültek, tárgyalásokat kezdtünk, így benne van a pakliban, hogy itthon folytatom – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a játékos. – Szerencsére több érdeklődő is akadt, talán azt elmondhatom, hogy ha maradok Magyarországon, vagy Diósgyőrbe, vagy valamelyik pesti csapatba igazolok. Az is jócskán befolyásolja a döntésemet, hogy az együttesek milyen célokat tűznek ki, hiszen ilyen év után, amilyet az MTK-val produkáltunk, az ember nem akar a kiesés ellen küzdeni. Sőt, az is elképzelhető, hogy magyar klubbal egyezek meg, ám a szerződésbe belefoglaljuk, hogy külföldi lehetőség esetén távozhatok.”

A középpályás azt is elmondta, hogy az MTK korrekt ajánlatot tett neki, de amíg ő a külföldi lehetőségben gondolkodott, addig a kék-fehérek szerződtették Szatmári Lórándot. Így viszont már nem lát reális esélyt a maradására.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL

Érkezők: Mato Grgic (horvát, NK Slaven Belupo – Horvátország), Mervó Bence (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Marek Strestík (cseh, Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Szatmári Lóránd (PMFC, szabadon igazolhatóként), Takács Krisztofer (Vasas, szabadon igazolhatóként).
Az MTK utánpótlásához érkezett: Gréczi Márton
(Mercedes-KLA)
Kölcsönbe érkezők: Varga Szabolcs (Heerenveen – Hollandia)

Kölcsönből visszatérők: Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda), Tóth Ferenc (Szigetszentmiklós)

Az utánpótlásból felkerültek: Demjén Patrik, Vogyicska Bálint

Kiszemeltek:

Távozók: Batizi-Pócsi Balázs (balmazújvárosi kölcsön után Soproni VSE), Csiki Norbert (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Újpest), Halmai Ramon (DVTK), Hangya Szilveszter (Vasas, kölcsön után végleg), Horváth Péter (soproni kölcsön után Szolnoki MÁV), Horváth Zsolt (DVSC, szabadon igazolhatóként), Kálnoki Kis Dávid (Újpest, szabadon igazolhatóként), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Ikonomu Konsztantinosz (szabadon igazolható), Pölöskei Zsolt (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: DVTK), Rácz Ferenc (PMFC-kölcsön után Mezőkövesd), Sergio Tamayo (spanyol, szabadon igazolható), Vass Patrik (Vasas-kölcsön után Gyirmót)

Kölcsönbe távozók: Asztalos Dávid (ajkai kölcsön után Paks), Cseke Benjámin (Újpest)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

Távozhatnak:

 

 

2019.01.19 14:05:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Sion elleni meccsen bemutatkozott a Ferencváros új igazolása, Lasa Dvali.

2019.01.18 17:17:30

Labdarúgó NB I ILKU MIKLÓS

Az UEFA éves pénzügyi jelentése alapján elhelyezhetjük magunkat a futballtérképen.

2019.01.17 16:05:08

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Sisa Tibor bemutatta az új, kooperatív oktatási modellt, és futballunk nagy lehetőségéről is beszélt.

2019.01.17 00:25:51

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Janiccsal ellentétben Torghelle sosem számított mindenki kedvencének.

2019.01.17 00:11:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu