MTK: elkezdte a csapat, Groppioni és Vukmir extra pihenőn

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.18. 07:34
Garami József irányításával elkezdte az MTK a hathetes nyári felkészülést a 2014–2015-ös szezonra – olvasható az mtkhungaria.hu-n.

A klubhonlap beszámolója szerint Federico Groppioni és Dragan Vukmir extra pihenőt kapott, ők pár nap múlva csatlakoznak a többiekhez, akik futással és kétkapus játékkal hangolódtak rá a következő hetek feladataira.

A sérült játékosok közül Csiki Norbert és Fejes András is teljes értékű munkát végzett, míg a bajnoki hajrában megsérült Kanta József és Pölöskei Zsolt futómunkával töltötte az első gyakorlást.

A harmadik és negyedik héten az MTK Agárdon edzőtáborozik. A július 25-i rajtig tartó felkészülés során az MTK több mérkőzést is játszik, az elsőt július 1-jén vívja.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Batizi-Pócsi Balázs (Tatabánya – kölcsönből vissza), Deutsch Bence (SZTK – kölcsönből vissza), Rácz Ferenc (PMFC – kölcsönből vissza?), Sipos Bence (SZTK – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Batik Bence (Ferencváros – kölcsönből vissza?), Eppel Márton (MVM-Paks – kölcsönből vissza), Fejes András (Videoton – kölcsönből vissza?), Vass Ádám (?)
Kiszemeltek: Szatmári Lóránd (PMFC), Halmai Ramon (Haladás)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik