MTK: Bese már Franciaországban van – küszöbön a bejelentés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.19. 10:19
A héten először a Nemzeti Sport Online írt arról, hogy Bese Barnabásért ajánlatot tett a francia másodosztályú Le Havre, miután értesülésünket a játékost képviselő CMG menedzseriroda is megerősítette. Francia sajtóhírek szerint a védő már Le Havre-ban tartózkodik, 24 órán belül be is jelenthetik a szerződtetését.

A paris-normandie.fr részletes cikket közöl a Le Havre keretében történt nyári változásokról, és kiemelten foglalkozik az MTK-tól érkező Bese Barnabással is.

A honlap idézi az amerikai vezetőedzőt, Bob Bradleyt, aki szerint előrehaladott tárgyalások folynak a kétszeres magyar válogatott játékos ügyében, és 24 órán belül konkrétummal is tudnak szolgálni.

Ez azért is valószínűsíthető, mert a védelemben és a középpályán is bevethető futballista a hírek szerint már meg is érkezett Le Havre-ba, így jó eséllyel ma be is jelentik új klubjánál.

Először a Nemzeti Sport Online számolt be arról, hogy Beséért a Le Havre tett ajánlatot, és ezt a játékost képviselő CMG menedzseriroda részéről Kövesdi Viktor igazgató szerdán meg is erősítette.

„Nem zárható ki, hogy egy-két napon belül realizálódik is a megegyezés. Korábban voltak más érdeklődők is, de most ez a lehetőség szerepel az első helyen a sorban” – fogalmazott akkor a játékosügynök.

A Le Havre három forduló után a 4. helyen áll a francia másodosztályban, de ugyanúgy 7 pontja van, mint a listavezető Brest-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik