MTK: aláírt a kispesti bajnokcsapat kulcsembere – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.06.04. 08:34
null
Ikenne-King immár új csapata, az MTK szerelésében (Fotó: mtkbudapest.hu)
Amint azt múlt héten több cikkünkben is előre jeleztük, a nigériai jobbhátvéd, Patrick Ikenne-King a Honvédtól az MTK labdarúgócsapatához szerződött – az élvonalba visszajutó kék-fehérek hétfőn a hivatalos honlapjukon jelentették be a 26 éves labdarúgó érkezését.

 

„Újabb védővel erősítettünk az NB I-re készülve: az elmúlt hat szezont a Budapest Honvédban töltő George Ikenne-King Patrick érkezik" – írja az mtkbudapest.hu.

„A villámléptű jobbhátvéd 1991. október 29-én született a nigériai Calabarban. George, 2012 nyarán igazolt anyaklubjából, a Flying Sportsból a XIX. kerületbe. Az elmúlt hat évben alapemberré vált a Budapest Honvédban, 119 mérkőzésen ölthette magára csapat mezét, amellyel a 2016–17-es szezonban bajnoki címet szerzett" – mutatja be az új szerzemény az MTK hivatalos honlapja.

A kék-fehérek arról nem adtak tájékoztatást, hogy az új szerzemény mennyi időre kötelezte el magát.

Ikenne-King 2017 tavaszán kulcsszerepet játszott a Honvéd bajnoki címében, de a most befejeződött szezonban sokáig sérült volt, így csak 10 bajnoki jutott neki.

A nigériai légiós az MTK második nyári szerzeménye az ukrán válogatott Jevhen Szeli után, de mint tegnapi cikkünkben jeleztük, értesüléseink szerint számos kiszemelttel folynak egyeztetések, így például a válogatott Pintér Ádámmal vagy éppen a mezőkövesdi Bognár Istvánnal.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MTK-NÁL
Érkezők: Patrick Ikenne-King (Bp. Honvéd), Jevhen Szelin (ukrán, Aszterasz Tripolisz – Görögország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Myke Bouard Ramos
(brazil, Haladás), Vogyicska Bálint (Vasas, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bognár István (Mezőkövesd), Jarin Hasszan (izraeli, Hpoel Petah-Tikva – Izrael, próbajáték), Pintér Ádám (Greuther Fürth – Németország), Manjekar James (Vasas), Sigér Dávid (Balmazújváros)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Khaly Thiam
(szenegáli, Levszki Szófia – Bulkgária, kölcsön után végleg)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik