MTK: a montenegrói válogatott támadó aláírt – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.05. 18:24
null
Domonyai László, az MTK klubigazgatója és Darko Nikacs (Fotó: mtkbudapest.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK a hivatalos oldalán bejelentette, hogy 2018 végéig szóló szerződést kötött a montenegrói válogatott támadóval, Darko Nikaccsal.

Korábban montenegrói sajtóértesülésekre hivatkozva beszámoltunk róla, hogy a csatár már elbúcsúzott eddigi együttesétől, a Buducsnoszt Podgoricától és a vezetőségtől, sok sikert kívánva nekik a továbbiakra, mivel a tavasztól már az NB I-ben szereplő MTK játékosa lesz. Nikacs akkor elmondta, nagyon örül a lehetőségnek és igyekszik élni a bizalommal.

Később Domonyai László, az MTK klubigazgatója a Nemzeti Sportnak elismerte, a csatár a jelöltek között van, valamint azt is elmondta, Nikacs szabadon igazolható, így ingyen érkezik a kék-fehérekhez.

A 185 centiméter magas játékos a Buducsnoszttól kapta első profi szerződését, ám 2009 nyarán két évre kölcsönadták a város másik csapatának, a Mladosztnak. Három szezon után 2014 nyarán az OFK Grbaljhoz szerződött, fél évvel később pedig az indiai bajnokságban szereplő Pune FC labdarúgója lett, ahonnan nyáron tért vissza nevelőegyesületéhez. A háromszoros válogatott piaci értékét kétszázezer euróra becsüli a Transfermarkt.

A szezonban 15 meccsen 10 gólt szerző montenegrói támadónak Torghelle Sándorral és Myke Bouard Ramosszal kell megküzdenie a csapatba kerülésért. Az MTK hivatalos oldalának tájékoztatása szerint Darko Nikacs 2018. december 31-ig írt alá.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők:
Darko Nikacs (montenegrói, Buducsnoszt Podgorica – Montenegró)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Szatmári Lóránd (Vasas)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik