MTK: a távozó támadó megegyezett a pécsiekkel

Vágólapra másolva!
2013.06.21. 08:46
A Nemzeti Sport Online információi szerint Rácz Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK 22 éves jobb oldali támadója szóban már mindenben megegyezett a szintén élvonalbeli PMFC-vel.

Rácz Ferenc az NB II-es Kozármislenyből érkezett 2012 júniusában az MTK-hoz és mindössze hat mérkőzésen szerepelt. A támadó a kevés játéklehetőség miatt távozik, bár szerepet játszhat a ebben az is, hogy a PMFC-nél a csatár korábbi edzője, Márton Gábor is a szakmai stábban dolgozik.Rácz Ferenc az NB II-es Kozármislenyből érkezett 2012 júniusában az MTK-hoz és mindössze hat mérkőzésen szerepelt. A támadó a kevés játéklehetőség miatt távozik, bár szerepet játszhat a ebben az is, hogy a PMFC-nél a csatár korábbi edzője, Márton Gábor is a szakmai stábban dolgozik.

Az MTK-val kapcsolatos információ az is, hogy a 24 éves középpályás, a lejáró szerződésű Nikházi Márk tegnap már elköszönt a társaitól, a DVTK-ban folytatja pályafutását. A labdarúgónak hétfőn kell jelentkeznie Diósgyőrben.

A kék-fehéreknél tegnap egy külföldi ballábas próbajátékos is feltűnt, nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Beszterczei Attila (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Deutsch Bence (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Djordje Djuric (Tatabánya – kölcsönből vissza?), Frank Richárd (Tatabánya – kölcsönből vissza?), Kornis Attila (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Macura Szasa (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Tóth Ferenc (Veszprém FC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat:Balajti Ádám (Debreceni VSC, kölcsönből vissza?), Hidvégi Sándor (?), Ladányi Tibor (Pécsi MFC?), Nikházi Márk (DVTK?), Rácz Ferenc (PMFC?), Vadnai Dániel (Haladás?),Rafe Wolfe(jamaicai, ?), Zsidai László (Debreceni VSC)
Kiszemeltek: Juhász György (Békéscsaba), Szatmári Lóránd (Pécsi MFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik