MTK: a betonfal? Torghelle elmondta, hogy lett monoklija

Vágólapra másolva!
2016.11.05. 09:23
null
Torghelle orrából folyt a vér a múlt heti meccs végén (Fotó: mtkbudapest.hu)
A hét közben a TrollFoci találgatta, hogyan lett monokli Torghelle Sándor szeme alatt, az MTK labdarúgója a Nemzeti Sportnak elárulta az igazságot.

„Mezőkövesden történt a baleset – mondta Torghelle a Nemzeti Sportnak. – Utolsó perc, utolsó beívelés… Felugrottam, és ahogy megpróbáltam kapura fejelni a labdát – sajnos mellément –, a mögöttem érkező Hudák Dávid fejébe is belefejeltem. Semmi szándékosság nem volt a védő mozdulatában, ez benne van a futballban, de azért enyhén szólva sem esett jól.”

„Rám számoltak… Ömlött a vér az arcomból, az orromból, alig tudták elállítani, próbálták lejegelni. Ahogy visszaértünk Budapestre, a csapatorvos, Dreissiger Imre bevitt a kórházba, megröntgeneztek, de szerencsére nincs törés.”

Azért azt sem lehet mondani, hogy minden rendben: a külsérelmi nyomoknál jobban zavarja a csatárt, hogy még érez egy kis fájdalmat, és időnként zsibbad az arca. Ám ez a hangulatot nem ronthatja el, Torghelle Sándor vidáman jellemezte az ijesztőnek tűnő állapotot.

Most kellene fogorvoshoz mennem, akkor nem lenne szükség az érzéstelenítő injekcióra, azt intéztem magamnak – nevetett a támadó. – És az sem lett volna gond, ha arcvédő maszkra lett volna szükség, hiszen egy korábbi, még Augsburgban szerzett sérülésem idején készíttettek nekem egyet, az pedig jó lett volna most is. A lényeg, hogy mindez nem akadályozhat meg abban, hogy a Haladás ellen mindent megtegyek a győzelemért.”

A TrollFoci mémje

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
NB I, 2016–2017, 15. FORDULÓ
NOVEMBER 5., SZOMBAT HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
15.30: Haladás–MTK
Sopron, Városi Stadion
Karakó Ferenc
15.30: DVSC–MezőkövesdDebrecen, Nagyerdei Stadion
Iványi Zoltán
15.30: Videoton–Gyirmót FC GyőrFelcsút, Pancho Aréna
Andó-Szabó Sándor
15.30: Ferencváros–PaksBudapest, Groupama ArénaPintér Csaba
15.30: Honvéd–DVTK (Tv: M4 Sport)Budapest, Bozsik József Stadion
Kassai Viktor
18.00: Újpest–Vasas (Tv: M4 Sport)Kecskemét, Széktói Stadion
Solymosi Péter
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik