MLSZ: maradt a Fradi-légiós négymeccses eltiltása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.16. 17:17
null
Trinks (jobbra) ebben a szezonban már nem játszik a Magyar Kupában (Földi D. Attila)<br />
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága érvényben hagyta a ferencvárosi légiós, Florian Trinks eltiltását.

 

NB I

Szlavko Damjanovics (Békéscsaba) 1 soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az MTK–Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezető és más sportszervezet szidalmazása) 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Haladás–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr–Fehérvár mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Békéscsaba–FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az MLSZ szidalmazása) és 2 db molinó engedély nélküli kihelyezéséért 100 ezer forint forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az MTK–Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezető szidalmazása) 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

MAGYAR KUPA

A FEB tárgyalás megtartása után Florian Trinks (FTC) korábbi kiállítása, valamint a játékvezetői kiegészítő jelentés és a mérkőzésről készült DVD-felvétel megtekintése alapján meghozott 2-2 soron következő Magyar Kupa-mérkőzésre (országos főtábla) szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

NB II

Fritz Attila (Szolnok) 1, Villám Balázs (Szolnok) 1 soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartás után Balajti Ádám (Szolnok) korábbi 2 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

NB III

Kertai Dániel (Puskás) 1, Stanisic Lazar (Tatabánya), mert a mérkőzésre nem nevezett játékosként a játéktérre és az öltözőfolyosóra ment, és ott a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlenül reklamált, 2, Heras Anglada Ignacio (Tatabánya) 1, Lőrincz Dániel (REAC) 1, Tóth Szabolcs (Putnok) 1, Irhás Ignác (Kazincbarcika) 1, Kinczel Ervin (Cigánd) 1, Burics András (Cigánd) 1 soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Osztermájer Gábor vezetőedző (Paks) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Balatonfüred–ETO futsalmérkőzéssel kapcsolatban a Balatonfüredet mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben, az ETO Futsalt, mint visszaesőt, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért kötelezi, hogy a soron következő idegenbeli NB III-as bajnok mérkőzésére egy szövetségi ellenőrt fogadjon, és eljárási költségeit viselje.

A női és férfi futsalbajnokságok és kupák fegyelmi határozatait itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik