MLSZ: hétfő reggel döntetnek a KTE-Kaposvár meccs pótlásáról

Vágólapra másolva!
2010.05.16. 07:14
A pálya használhatatlansága miatt elmaradt szombaton a Soproni Ligában a Kecskeméti TE–Kaposvár mérkőzés – a pótlásról az MLSZ hétfőn dönt, de a szervezetnek a zsúfolt versenynaptár miatt nincs könnyű dolga.

Az kiderült, hogy vasárnap is lehetetlen játszani, ráadásul a Kaposvár hazautazott. A jövő héten foglalt a szerda és a hétvége is, és ezzel vége a szezonnak. Még nem is lenne olyan nagy a baj, ha a Kecskemét (és kisebb mértékben a Kaposvár) nem volna érintve a kiesés elleni harcban.

Nyilván mindkét csapatnál fel lennének háborodva, ha a jövő héten három meccset kellene játszaniuk, ugyanakkor a nyíregyháziak és a paksiak mérgelődnének, ha csak a bajnokság után pótolnák ezt a találkozót. Róka Géza főtitkár nem is tagadta, hogy jókora kutyaszorítóba kerültek, egyszerűen nincs jó megoldás. Hétfő reggel kilenc órakor döntenek arról az MLSZ-ben, mikor játszik a két csapat, de egyelőre ötlet sincs az új forgatókönyvre. Még jobban bonyolítja a helyzetet, hogy a Kecskemét az utolsó fordulóban az aranycsata egyik résztvevőjével, a Debrecennel játszik, azaz ha a kieséstől még fenyegetett csapatok mérkőzéseit eltolják néhány nappal, bajnokot sem lehet avatni pünkösdvasárnap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik