MLSZ: Gazdagot 3 meccsre tiltották el; újabb FTC-büntetés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.08. 17:12
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden újabb ülést tartott. A meghozott döntés értelmében pénzbüntetést kapott a Ferencváros, az Újpest, a Honvéd és a DVTK is.

NB INB I

Gazdag Dániel (Honvéd) – mert megrúgta ellenfelét, aki sérülést szenvedett, és le kellett cserélni – 3, Eppel Márton (Honvéd) 1 soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Zoran Szpisljak vezetőedző (Békéscsaba) 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa ellen korábban kiszabott írásbeli megrovás fegyelmi büntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

A FEB az FTC–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Ferencvárost, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100 000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) szintén 100 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Honvéd–Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 100 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az MTK–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben, az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, az ellenfél egyik játékosa és más sportszervezet szidalmazása) 150 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A további eltiltásokról és pénzbüntetésekről ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik