MLSZ: egymilliós büntetést kapott a DVTK ügyvezetője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.12. 20:54
null
Diósgyőri meccshangulat (Fotó: NS-archív)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága (FEB) csütörtökön egy hónapos eltiltásban részesítette Ulysse Diallót (Mezőkövesd Zsóry), míg Szabó Tamást, a DVTK ügyvezetőjét egymillió forintos pénzbüntetéssel sújtotta.

 

Az indoklás szerint Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője „a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában részrehajlással vádolta meg az MLSZ Fegyelmi Bizottságának tagjait és játékvezető-ellenőröket – olyan tényre közvetlenül utaló kifejezéseket használt, amelyek alkalmasak arra, hogy az MLSZ működésével kapcsolatban a bizalmat megingassák”. A FEB ezért 1 000 000 Ft pénzbüntetést szabott ki a sportvezetőre.

A DVTK a hivatalos honlapján máris reagált. „A döntést megalapozatlannak tartjuk, és az egész eljárással kapcsolatban vannak aggályaink, ezért a törvényes határidőn belül természetesen fellebbezünk” – idézi a dvtk.eu Dányi Szilárdot, az ügyvezető jogi képviselőjét.

Ulysse Diallo a november 19-i Mezőkövesd–Videoton bajnoki mérkőzésen (2–1) felugrás közben könyökkel eltalálta Fiola Attilát, aki ennek következtében súlyos sérülést szenvedett. A Fegyelmi Bizottság ezért január 12. napjától kezdődően egy hónapra szóló eltiltással sújtotta a Mezőkövesd játékosát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik