MLSZ: DVTK - kétmillió! A Fradi 100 ezret fizethet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.07. 18:11
null
Vágó Attilát 12 hónapra eltiltották (Fotó: sztkfutball.hu)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) 2 millió forintos bírság megfizetésére kötelezte a DVTK-t – adta hírül az mlsz.hu.

 

A fegyelmi bizottság a Diósgyőr–FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok többszöri, hosszan tartó bekiabálásáért (az ellenfél csapatának és játékosának, valamint az MLSZ szidalmazása) és kirekesztő, más nemzetet sértő megnyilvánulásért 2000 000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálásáért (az ellenfél csapatának szidalmazása) 100 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A mérkőzésen egyaránt a padról elküldött Predrag Bosnjak (FTC) és Ivan Rados (Diósgyőr) egy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A fegyelmi bizottság a Kaposvárt Barna László edző-masszőrrel szembeni pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 100 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB tárgyalás megtartása után Zsidai László (DVSC), mint visszaeső és Pölöskei Péter (PMFC) korábbi 2 illetve 3 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

NB II

Vágó Attila vezetőedző (Szigetszentmiklós) kirekesztő, rasszista megnyilvánulásért a sportszakmai tevékenységtől 2014. október 7. napjától kezdődően 12 hónapra szóló eltiltást kapott. Vágó Attila az ellenfél játékosára használt becsmérlő kifejezést, amely a rasszista megnyilvánulás kategóriájába tartozik, és maximum 5 éves eltiltással is büntethető.

HA A TOVÁBBI BÜNTETÉSEKRE IS KÍVÁNCSI, KATT IDE!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik