MLSZ: eldőlt, mégis az Újpest–Vasas lesz zárt kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.01. 14:28
Zárt kapuk mögött játsszák vasárnap az Újpest–Vasas mérkőzést a labdarúgó NB I negyedik fordulójában – adta hírül az ujpestfc.hu.

Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága az Újpestet az FTC elleni találkozót követően egy soron következő hazai NB I-es mérkőzésére zárt kapus büntetéssel sújtotta, ám a jogerőre emelkedés ideje miatt valószínűnek tűnt, hogy nem a Vasas elleni lesz az a bizonyos zárt kapus találkozó. Az ítélet viszont jogerőre emelkedett, miután az Újpest nem élt a fellebbezés lehetőségével, így a vasárnapi, Vasas elleni összecsapáson nem lesznek nézők a Szusza Ferenc Stadionban.Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága az Újpestet az FTC elleni találkozót követően egy soron következő hazai NB I-es mérkőzésére zárt kapus büntetéssel sújtotta, ám a jogerőre emelkedés ideje miatt valószínűnek tűnt, hogy nem a Vasas elleni lesz az a bizonyos zárt kapus találkozó. Az ítélet viszont jogerőre emelkedett, miután az Újpest nem élt a fellebbezés lehetőségével, így a vasárnapi, Vasas elleni összecsapáson nem lesznek nézők a Szusza Ferenc Stadionban.

Az Újpest hivatalos honlapja idézi is az MLSZ-től kedden kapott hivatalos levelet. „A fellebbezési jogról történt lemondás napján a FEB FEV-I-8/2017-18. számú határozata jogerőre emelkedett, végrehajthatóvá vált, amely alapján a sportszervezetnek a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzését nézők nélkül, zárt sportlétesítményben kell megrendeznie.”

NB I, 2017–2018, 4. FORDULÓ
AUGUSZTUS 5., SZOMBAT
HELYSZÍN
18.00: Paks–Haladás
Paks, Városi Stadion
18.00: Balmazújváros–DVTK (Tv: M4 Sport) Balmazújváros, Városi Stadion
20.30: Puskás Akadémia–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport)Felcsút, Pancho Aréna
AUGUSZTUS 6., VASÁRNAP
18.00: Mezőkövesd–VideotonMezőkövesd, Városi Stadion
18.00: Újpest–VasasBudapest, Szusza Ferenc Stadion
18.00: DVSC–Ferencváros (Tv: M4 Sport) Nagyerdei Stadion
TABELLA • NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik