MLS: orvosi vizsgálatra érkezik az NB I-es középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.02. 08:36
Az MTK-tól a Chicago Fire-höz tartó szenegáli Khaly Iyane Thiam kedden orvosi vizsgálaton vesz részt az amerikai profi ligában (MLS) szereplő csapatnál.

A Nemzeti Sport Online múlt héten már jelezte, hogy az MTK-tól távozó Thiam a Puskás Akadémia elleni szombati bajnoki után útra kelt, hogy csatlakozhasson leendő klubjához, a Chicago Fire-höz.A Nemzeti Sport Online múlt héten már jelezte, hogy az MTK-tól távozó Thiam a Puskás Akadémia elleni szombati bajnoki után útra kelt, hogy csatlakozhasson leendő klubjához, a Chicago Fire-höz.

A játékos menedzsere, Panicos Makedonas megerősítette az NSO értesüléseit, elmondta, hogy a középpályás ügyében a klubok már megegyeztek, Thiam kedden orvosi vizsgálaton vesz részt az amerikai csapatnál, és ezt követően írhatja alá a szerződését.

Thiam mellett hamarosan Hollandiából, a Groningentől is érkezhet új szerzemény Chicagóba a csatár Michael de Leeuw személyében. A csapatnak szüksége is lesz erősítésre, a Fire az MLS új idényében hét meccsen még csak egyszer győzött, hét ponttal az utolsó, 10. helyen áll a Keleti főcsoportban.

JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Asztalos Dávid (Paks,?), Cseke Benjamin (Újpest,?), Horváth Péter (Szolnoki MÁV FC,?), Nagy Tibor (Újpest,?), Szatmári Lóránd (Mezőkövesd,?), Tóth Ferenc (Vác,?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók: Khaly Iyane Thiam (szenegáli, Chicago Fire – Egyesült Államok)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Varga Szabolcs (Heerenveen – Hollandia,?)
Távozhatnak/
érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik