MLS: a Vidi-edző New York-i kinevezését valószínűsítik

Vágólapra másolva!
2013.01.06. 08:21
null
Paulo Sousa (Fotó: Mirkó István)
Az első számú észak-amerikai profi labdarúgóliga, a Major League Soccer (MLS) hivatalos honlapja vezető hírben számol be arról, hogy Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője is jelölt a New York Red Bulls kispadjára.

A hírt Alex Lalas, a korábbi amerikai válogatott futballista dobta be az ESPN égisze alatt működő rovatában (The Shot), és bár a klub egyelőre nem kommentálta, a tengerentúli sajtóban a jelek szerint komolyan mérlegelik Sousa kinevezésének lehetőségét.

A korábbi Red Bulls-edző, Hans Backe szerződése lejárt, és az utódlással kapcsolatban a klub egyelőre annyit tett biztossá, hogy a pletyka, miszerint a korábbi Liverpool-középpályás, Gary McAllister lesz a tréner, alaptalan.

Sousa lehetne a New York-i csapat második portugál edzője; a kilencvenes évek végén Carlos Queiroz vezette a gárdát.

Mint arról a napokban beszámoltunk, a székesfehérvári klubnál a Nemzeti Sport érdeklődésére cáfolták a Sousa közelgő távozásával kapcsolatos, magukat makacsul tartó pletykákat.

A többek között a francia Thierry Henryt és az ausztrál Tim Cahillt a soraiban tudó Red Bulls a legutóbbi szezonban a negyeddöntőig jutott az MLS rájátszásában. A bajnoki címet a Los Angeles Galaxy szerezte meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik